Transport naar Italië

Uw logistieke partner voor opslag en transport in Europa naar Italië

Metaal Transport fungeert als expediteur voor transporten naar Italië. Wij bieden transportdiensten aan voor Full Truck Loads (FTL) en Less-Than-Load (LTL) zendingen door heel Europa.

Vanuit onze warehouses in Rotterdam bieden wij internationaal wegtransport naar bestemmingen in Italië door de juiste partner te selecteren en gegarandeerde klanttevredenheid te bieden, sinds 1964.

Wij transporteren alle soorten goederen: pallets, big bags, bundels, rollen van alle soorten materialen en vormen.

Voor containers die aankomen in de haven van Rotterdam zijn wij in staat om containers te strippen in onze eigen faciliteiten. In onze havenfaciliteit slaan wij uw goederen op in onze eigen goed beveiligde opslagruimtes en transporteren wij uw goederen naar Italië.

Intermodaal transport

Metaal Transport biedt ook intermodaal transport van en naar Italië door een combinatie van spoor en truck. De voordelen van intermodaal transport zijn evident: hoger volume per verscheping, lagere kosten en lagere Co2-emmisie. Bovendien heeft is er per spoor een hoger maximum gewicht van 27 ton mogelijk.   

Naast onze transportdiensten kunnen wij helpen met transportverzekeringen, opslagverzekeringen, douaneaangiften, BTW vertegenwoordiging en verzend- en stuwdiensten.

Bekijk alstublieft onze video over onze transportdiensten:

Wij bieden deze diensten aan in de hoedanigheid van een expediteur.

Logo Metaaltransport

Metaal Transport B.V.


Heijplaatweg 16

3089 JC Rotterdam

The Netherlands


Tel: +31 10 49 13 200
Fax: +31 10 49 50 850
info@metaaltransport.nl

Terms & Conditions