Transport naar Duitsland

Uw logistieke partner voor opslag en transport in Europa naar Duitsland

Metaal Transport fungeert als expediteur voor transporten naar Duitsland. Wij bieden transportdiensten aan voor Full Truck Loads (FTL) en Less-Than-Load (LTL) zendingen door heel Europa.

Vanuit onze warehouses in Rotterdam bieden wij internationaal wegtransport naar bestemmingen in Duitsland door de juiste partner te selecteren en gegarandeerde klanttevredenheid te bieden, sinds 1964.

Wij transporteren alle soorten goederen: pallets, big bags, bundels, rollen van alle soorten materialen en vormen.  

Voor containers die aankomen in de haven van Rotterdam zijn wij in staat om containers te strippen in onze eigen faciliteiten. In onze havenfaciliteit slaan wij uw goederen op in onze eigen goed beveiligde opslagruimtes en transporteren wij uw goederen naar Duitsland.

Binnenvaart connectie naar Duitsland

Metaal Transport biedt ook directe binnenvaart connecties vanuit onze terminals naar verschillende plaatsen in Duitsland. De grote voordelen van binnenvaart zijn: lagere transportkosten per unit, lagere Co2-emmissie, betrouwbaarder en een groter capaciteit per verscheping.

Naast onze transportdiensten kunnen wij helpen met transportverzekeringen, opslagverzekeringen, douaneaangiften, BTW vertegenwoordiging en verzend- en stuwdiensten.

Bekijk alstublieft onze video over onze transportdiensten:

Wij bieden deze diensten aan in de hoedanigheid van een expediteur.

Logo Metaaltransport

Metaal Transport B.V.


Heijplaatweg 16

3089 JC Rotterdam

The Netherlands


Tel: +31 10 49 13 200
Fax: +31 10 49 50 850
info@metaaltransport.nl

Terms & Conditions