Flatracks & Projectlading

Flatracks

Als stuwadoorsbedrijf in de Rotterdamse haven begrijpen wij dat het veilig en efficiënt vervoeren van goederen een cruciale factor is voor het succes van uw bedrijf. En als het gaat om het transporteren van grote en zware goederen, zoals machines, apparatuur en bouwmaterialen, is een flat rack container de beste keuze.

Flatracks zijn speciaal ontworpen containers die ideaal zijn voor het vervoeren van ladingen die te groot zijn voor standaard containers. De platte bodem en open zijkanten van een flat rack maken het gemakkelijk om goederen van verschillende vormen en maten te laden en te lossen. Bovendien zijn flat racks stevig gebouwd en bestand tegen de zwaarste omstandigheden tijdens transport.

20 ft flatrack met een machine

Project lading

Naast flatrack containers hebben wij ook ruime ervaring in het transporteren van projectlading. In het verleden hebben wij al ervaring opgedaan in het vervoeren van boten, metrostellen, machines en treinstellen, maar we staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wij begrijpen dat projectlading unieke uitdagingen met zich meebrengt en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen.

Onze faciliteiten in de Rotterdamse haven zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en ons ervaren team van professionals is getraind om uw projectlading veilig en efficiënt te laden en te lossen. Of het nu gaat om het transporteren van treinstellen, boten, machines of apparatuur, wij zorgen voor een oplossing op maat die past bij uw behoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervoeren van uw goederen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in de transportsector heeft ons geholpen om de expertise te ontwikkelen die nodig is om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

Dus als u op zoek bent naar de beste oplossing voor het transporteren van uw grote en zware goederen, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze flat rack containers!

Logo Metaaltransport

Metaal Transport B.V.


Heijplaatweg 16

3089 JC Rotterdam

The Netherlands


Tel: +31 10 49 13 200
Fax: +31 10 49 50 850
info@metaaltransport.nl

Terms & Conditions