About us

Over ons

Over Metaal Transport

Your port of call for value-added metal logistics

Opgericht in 1964 is Metaal Transport al meer dan een halve eeuw een betrouwbare en flexibele partner voor uw logistiek in metalen in de Rotterdamse haven. Als familiebedrijf vanaf het begin hebben wij de perfecte omvang om zeer persoonlijke klantrelaties te combineren met een full-service aanbod vanuit onze eigen terminals in de Haven van Rotterdam. We zijn een klein bedrijf op ons kantoor, maar groots zodra we naar buiten treden.

Metaal Transport is gespecialiseerd in de behandeling, transport en opslag van verschillende non-ferrometalen en ferro-legeringen. Metaal Transport biedt meerdere diensten aan voor uw producten zoals:

  • Vullen en strippen van containers
  • Laden en lossen van zeeschepen of binennvaartschip
  • Laden en lossen van conventionele breakbulk metalen
  • Warehouse diensten volgens de normen van LME en MMTA

We hebben onze eigen state-of-the-art faciliteiten voor het strippen, vullen en (her)verpakken en bieden diensten aan voor het snijden van uw nikkel- en koperkathoden – allemaal gelegen op onze twee nieuw gebouwde multifunctionele terminals. Dus we zeggen ja tegen al uw wensen, omdat we alles in huis hebben om te kunnen voldoen aan uw behoeften. Dit maakt ons de juiste partner voor uw logistiek van derden en toegevoegde waarde. Terwijl we in staat zijn om groot te denken voor u, is onze klantenservice een hechte groep mensen, elk toegewijd aan hun eigen klanten. Dit betekent dat u altijd met een vertrouwd gezicht en stem zult spreken.

Een solide basis voor de toekomst Ons bedrijf is financieel solide, met nauwe banden met banken, zodat u de gemoedsrust heeft die u nodig heeft voor uw bedrijf. Al onze magazijnen zijn goedgekeurd door de London Metal Exchange (LME) en de Minor Metals Trade Associations (MMTA). Bovendien is het een verstandige beslissing om voor Rotterdam te kiezen als uw haven van bestemming, aangezien Nederland uitstekende btw-wetgeving heeft om de opslag en overslag van metalen aan te pakken. We werken zeer nauw samen met de Nederlandse douane om een naadloze en probleemloze verzending en doorzending te garanderen.

Ons antwoord zal altijd ‘Ja!’ zijn. We zijn volledig gespecialiseerd in de opslag en overslag van non-ferrometalen, stalen producten en metaalschroot en regelen ook uw doorzending en verzend behoeften.

Logo Metaaltransport

Metaal Transport B.V.


Heijplaatweg 16

3089 JC Rotterdam

The Netherlands


Tel: +31 10 49 13 200
Fax: +31 10 49 50 850
info@metaaltransport.nl

Terms & Conditions