Container export

Als logistiek dienstverlener in de Rotterdamse haven begrijpen we dat het exporteren van goederen een hoog niveau van expertise en oog voor detail vereist. Bij ons bedrijf hebben we jarenlange ervaring met containerexport en zetten we ons in om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

We bieden een breed scala aan diensten aan om uw behoeften op het gebied van container exporteren te ondersteunen, waaronder:

  1. Laden en lossen: wij kunnen uw goederen laden en lossen in containers en de lading goed vastzetten voor transport, zodat ze in dezelfde staat op hun bestemming aankomen als toen ze werden geladen.
  2. Documentatie: We kunnen alle benodigde exportdocumentatie en -procedures afhandelen, inclusief douaneaangiften en exportvergunningen, om ervoor te zorgen dat uw goederen voldaan aan alle wettelijke normen.
  3. Containeropties: We bieden een breed scala aan containeropties om aan uw specifieke behoeften te voldoen waaronder standaar-, open-top- en high-cube- containers, evenals flatracks en andere gespecialiseerde containers.
  4. Tracking en monitoring: Wij zorgen voor real-time tracking en monitoring van uw container, waardoor u zonder zorgen het exportproces kunt afwachten.
  5. Transport service: We kunnen verschepingsdiensten regelen om uw container naar zijn eindbestemming te vervoeren, hetzij over zee, per spoor of over de weg.
  6. Verzekeringen: Wij bieden verschillende verzekeringen aan voor u lading tijdens het transport, zodat u beschermd bent tegen verlies of schade in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Bij ons bedrijf begrijpen we het belang van een tijdige en efficiente containerexport en we streven ernaar een uitgebreide en op maat gemaakte service te bieden die voldoet aan de unieke behoefte van onze klanten. Neem vandaag nog Contact met ons op voor meer informatie over onze container exportservices en hoe we u kunnen helpen uw goederen veilig te vervoeren.

Logo Metaaltransport

Metaal Transport B.V.


Heijplaatweg 16

3089 JC Rotterdam

The Netherlands


Tel: +31 10 49 13 200
Fax: +31 10 49 50 850
info@metaaltransport.nl

Terms & Conditions